zondag 12 mei 2013

Nestreünie Zoran

Vandaag zijn we naar Chaam gereden voor de reünie van het nest van Amber en Skôn. We dachten dat we wat aan de late kant zouden zijn, maar toen we aankwamen stonden alleen papa Skôn en zijn baasjes te wachten. Hondjes uit de auto, even hoi zeggen en toen mocht ik eerst de auto poetsen. Zodra we van de snelweg af zijn en er weer overal drempels en rotondes liggen, word Zoran onrustig en moet meneer weer kotsen. Leyla daarentegen, ging na heel even wat te hebben gepiept bij vertrek gelijk liggen en slapen en heeft zelfs nauwelijks gekwijld.
Al snel volgde er meer mensen en saarlozen. Broer Dino, die echt de grootste is van ze allemaal. Broer Dave, die heel erg veel op Skôn lijkt. Zusje Dusty en de kleine Luna (Nova Scotia Duck Tolling Retriever), die bij de broer van de baas woont. En natuurlijk mama Amber, met haar roedelgenoten Wajo en Nila. Helaas was zusje Kira er niet bij. Weer niet het hele nest compleet.
Het had de afgelopen dagen nogal veel geregend en dat was goed te merken. Gelukkig heb ik droge voeten gehouden, maar ik was wel een paar keer bijna mijn schoenen kwijt. Tijdens de wandeling is het gelukkig droog gebleven en achteraf hebben we ook nog lekker op een terras gezeten en wat gekletst, gegeten en gedronken.
Zoals we ondertussen altijd doen, zijn we toen iedereen vertrok, nog een keer een stukje gaan lopen samen met Dusty en haar baasjes. Zoran en Dusty kunnen dan nog even lekker gek doen en Leyla en Luna hebben ook nog even lekker gestoeid. Luna is één dagje ouder als Leyla, maar weegt half zo veel.
De terugweg verliep probleemloos. Leyla lag weer lekker te slapen en Zoran was ook rustig gaan liggen. Nu liggen ze allebei uitgeteld op de bank.

Wajo en Zoran

Dave en Dino (en Zoran) moesten elkaar eerst toch wel even uittesten

Niet alle paden waren even goed begaanbaar.
De honden hadden er geen problemen mee,
maar die mensen hielden toch niet zo van natte pootjes
 
Jasper en Marco en de kleine meid Leyla krijgt een lift

Lekker even met de pootjes in het water

Amber, Nila, Wajo en Leyla 

Dino en Amber lekker in het water

Wajo met zijn flapoortjes en lieve lach

Dusty

Zoran en Dusty
 
Dusty laat haar mooie tandjes zien aan Zoran

Zoran en Dusty bekvechten

Dusty

Luna en Leyla verstoppertje spelen

Luna en Leyla lekker stoeien
Leyla

Leyla heeft een kikker gevonden

Leyla en Luna

Leyla kiest een makkelijke manier om te gaan liggen

Leyla lekker knagen
 
Leyla

Leyla ligt nu lekker te slapen op de bank

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's! Ik kan me voorstellen dat die kleine meid helemaal kapot was na dit avontuur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. och wat leuk zeg. En fijn dat de namen van de honden er ook bij stonden :) Ik kon ook voor het eerst eigenlijk het verschil tussen Dusty en Zoran zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super gezellig en wat een gezellig kruimeltje

    BeantwoordenVerwijderen