zaterdag 23 juni 2012

Stokken zijn toch wel erg leuk

Vanmiddag in het bos vond Zoran het weer eens heerlijk om met een stok te spelen. Rennen, rennen, rennen en het baasje lekker uitlokken. Om de brug, die jullie vast wel op eerdere foto's hebben gezien, op te komen moeten we altijd door een poortje heen. Zoran kan makkelijk onder of tussen de balken van de brug door, maar toch kiest hij er altijd voor om door het poortje te gaan samen met ons. De poort moet je met een hendel open maken.
Marco gooit een stok altijd zo hoog en ver dat Zoran eigenlijk altijd 5 meter rent, dan blijft staan om te kijken waar de stok beland en dan gaat hij hem pas halen. Vanmiddag belande de stok op de brug. Zoran rent er heen, springt tegen het poortje aan, die dus niet open ging, begint vervolgens te grommen en te janken en kruipt onder de balken van de brug door en pakt de stok. Het duurde even voordat wij bij Zoran waren, want we hebben toch wel even flink moeten lachen om Zoran. Dat hij gewoon even chagerijnig werd en gek ging doen omdat het poortje niet open ging was best wel komisch om te zien.

 Zoran met zijn lekkere, springerige kontje

 Kom dan pakken

 Krijg je lekker toch niet

 Pak dan als je kan

 En dan proberen terug te krijgen als het baasje hem toch te pakken heeft gekregen

En natuurlijk nog een keer mooi poseren op de brug. Uiteraard met stok.

2 opmerkingen:

  1. Altijd blij he, honden met een goed leven. Ik ben er soms jaloers op :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tja, als je gewend bent dat het personeel altijd de deur voor je open houdt, valt het even tegen als je het zelf moet doen. hahaha. Het blijven toch geweldige honden met een heel eigen karakter!!!!

    BeantwoordenVerwijderen