donderdag 2 februari 2012

Wandelen

Zoran weet natuurlijk nog niet wat hem te wachten staat, maar ik vind het nu al helemaal spannend! Morgen, vrijdag, gaan we weer wandelen op Erenstein. Okami en Yuna zullen er samen met hun baasjes ook weer bij zijn, maar er komen nog meer Saarloosjes. Caine, Sumsi, Bleys, Yugi en Phlox, zijn allemaal saarloosjes die ook lekker mee komen wandelen.
Maar dat is nog niet alles. Zondag is de nieuwjaarsborrel en wandeling van de AVLS. Er hebben zich al 65 mensen aangemeld, dus er zullen vast ook heel wat Saarloosjes komen. Spannend!!

3 opmerkingen:

  1. Ah wat leuk, wij zijn er ook as. zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Ik neem aan dat jullie Shadow ook bij hebben? Maakt jullie wat makkelijker te herkennen. Zal jullie aanspreken als ik jullie zie. Tot zondag!

      Groetjes,
      Eva

      Verwijderen
  2. hoi,

    we hadden Shadow thuisgelaten, omdat hij in een grote groep best wel druk kan zijn en dat vonden we zo'n eerste keer met de jonge pups wat teveel van het goede.
    Jullie waren vandaag toevallig niet degenen wiens auto geblokkeerd was toen we in Groesbeek naar de auto liepen om naar huis te vertrekken? Dan hebben we elkaar toch gezien zonder het te weten :-)
    Bij thuiskomt zat Ine nog eens naar de foto's van Zoran te kijken en meende hem nu daar in te herkennen. Aan de andere kant: met zoveel Saarloosjes zijn er ook wel veel die weer op elkaar lijken.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen