zondag 11 maart 2012

Zoran 1 jaar!!

Gister, 10 maart 2012, was het dan eindelijk zo ver. Onze vent is 1 jaar oud geworden. Wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Het pupje dat nog onder de salontafel door kroop, trots aan kwam lopen met zijn eerste vangst (onze eigen kip) en op zoek was naar zijn grenzen. Dat pupje is nu een grote hond geworden die tegenwoordig over de salontafel heen stapt, héél erg goed weet dat hij zijn tanden never nooit in een vogel mag zetten en zijn grenzen nog altijd probeert te verleggen. Sinds hij hier woont, is hij meer dan verdubbelt in hoogte en zal hij zijn gewicht wel ver vier voudigd hebben. Ondanks dat we hem soms heel graag achter het behang plakken, weet hij ons hart iedere dag weer opnieuw te stelen. We zijn nog altijd ontzettend blij met ons schoothondje en hopen nog vele jaren van zijn knuffels te kunnen genieten.

4 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd hè Zoran. En wat een lieve mooie hond ben je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wordt een erg mooie hond die Zoran.Fijn ook dat jullie nu goed aan elkaar gewend zijn.Het 1e jaar is vaak moeilijk met een SWH,maar dan wil je ook nooit meer een ander meestal.
    Misschien leuk om hem eens op een show in te schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hey Christa,
      Het zou ons heel leuk lijken om Zoran een keer mee te laten lopen met een show, maar we hebben daar totaal geen ervaring mee. Heb echt geen idee hoe dat allemaal wekt.
      Groetjes,
      Eva

      Verwijderen
    2. Zal eens kijken of er leuke show is in jullie buurt,dan kom ik wel helpen.Zou mooiste zijn als ik ook kan inschrijven,dus verschillende klasse of ik moet Kaatje keertje inschrijven.

      Verwijderen