vrijdag 5 juli 2013

Leyla's meetlat

Wat gaat de tijd toch snel. De kleine meid is alweer 16 weken en ze is vandaag al acht weken bij ons.
Zoran en Leyla kunnen heel goed met elkaar opschieten en Zoran doet gelukkig ook altijd heel voorzichtig met haar. Hij helpt ook met het opvoeden en dat is wel heel handig. Als we ze 's morgens los laten, dan legt Zoran haar wel even uit dat ze rustig moet zijn voordat ze aandacht krijgt. En als de hond van de buren in de tuin is, dan rent ze hyperactief, janken en piepend langs de schutting en ook dan maakt Zoran haar op een heel rustige manier duidelijk dat dat ook anders kan.

Maar de kleine meid is dus weer een weekje ouder, dus het was weer tijd om haar te meten. 51 centimeter is ze nu en ze ligt een halve centimeter achter op Zoran met 16 weken. Ze heeft nog niet echt een groeispurt gehad. Het gaat nog steeds heel geleidelijk, met ongeveer twee centimeter per week.

1 opmerking:

  1. Heerlijk toch zo'n hulpje in de opvoeding. Hier gaat dat net zo. Het wordt al een grote meid! Niet zo gek dat ze iets kleiner is dan Zoran op die leeftijd. Ze zal toch ook wel iets kleiner blijven denk ik. Teefje is toch vaak iets kleiner dan een reu. Fijn dat alles goed gaat!

    BeantwoordenVerwijderen