vrijdag 1 juni 2012

Zoran en logeetje Okami

Rond 9 uur vanavond waren Jennifer en Didier hier met Okami en Yuna. Ze waren net klaar met cursus en op de terugweg zouden ze Okami hier afzetten. We zijn eerst gelijk doorgelopen naar de achtertuin zodat ze even konden stoeien, maar daarna toch nog even door naar het veld. Daar hebben ze elkaar al rennend nog even goed moe gemaakt.
Toen Jennifer en Didier met Yuna weer vertrokken heeft Okami nog een tijdje voor het raam gestaan. Zoran probeerde hem natuurlijk de hele tijd over te halen tot spelen, maar daar had hij nog even geen zin in. Na een kwartiertje ging hij eens in de tuin kijken en heeft hij nog een paar keer heen en weer gelopen. Van de woonkamer naar de tuin was de eerste paar keer toch best eng. Hij moet dan door de serre lopen waar allemaal papegaaien zitten. Als er dan eentje opeens bewoog als Okami langs wilde, dan schrok hij toch wel een beetje, maar hij hersteld zich toch wel heel snel.
Na een half uurtje begon Okami het toch wel te accepteren en hebben ze ook nog wat gespeeld in de achtertuin. Okami heeft gister ook een aantal keer geprobeert op Zoran te rijden, maar dat heeft Zoran tot nu toe nog niet echt geprobeerd. Af en toe legt hij voorzichtig één poot op Okami's rug, maar dan werd hij toch al vrij snel flink afgesnauwd.
Na een lekker dutje zijn Zoran en Okami weer de achtertuin in gegaan. Okami mag thuis niet op de bank en hij lijkt hier te denken dat hij nog flink wat in moet halen. Omdat Okami de bank al ingepikt heeft mag Zoran dus lekker op de grond liggen.

 Baasjes?

 Zoran: "Kom je mee?" Okami: "Ja maar.."

 Zijn kin ligt nog net op de leuning. Hoe Okami met zijn voorpoten ligt ziet zo grappig uit.
Zoran ligt nooit op die manier.

 Maar even goed gaan liggen dan

En Zoran mag op de grond liggen nu Okami de bank heeft ingepikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten