zondag 22 april 2012

Reunie

Vandaag was de reunie van het nest van Zoran en de andere nesten van de kennels Sawoduwhi en van de Scheldeschore. We hadden er ontzettend veel zin en waren ondanks dat we veel te laten waren opgestaan en te laat waren vertrokken, toch nog ruim optijd aangekomen.
Na eerst eventjes losgerend te hebben op een speelveld bij een schooltje, zijn we met een groep bij Christa en Hedon in de achtertuin gaan zitten. Tegen 12 uur zouden we voor een wandeling naar het strand gaan, maar omdat Zoran zijn zusje Dusty weer niet met rust kon laten zijn we eerst nog even naar een parkje gelopen zodat ze even hun gang konden gaan. Weer terug bij Christa en Hedon hebben we nog even gekletst met verschillende mensen en zijn we daarna vertrokken richting strand. Een hele groep honden, maar Zoran en Dusty hadden alleen oog voor elkaar. Ook broertje Dino en zusje Kira waren erbij, maar die hadden ook alleen maar oog voor elkaar. Na de strandwandeling hebben we nog een tijd in de tuin gezeten en zijn daarna nog een rondje gaan lopen met Dusty en haar baasjes. Omdat we nog geen gedag hadden gezegt zijn we daarna nog even terug gegaan en toen was er bijna niemand meer. We zijn toen toch nog even blijven hangen en hebben nog lekker wat gekletst.
De weg naar huis was Zoran helemaal kapot. Hij is voor de allereerste keer gaan liggen in de auto. Meneer is al 13 maanden, maar hij durfde nooit te gaan liggen. Hopelijk durft hij het de volgende keer wel weer, want dat maakt het voor ons toch een stuk rustiger. Gek genoeg heeft hij vandaag zowel op de heenweg als terugweg weer overgegeven. Beide keren gewoon 10 minuten voor het bereiken van de bestemming. Misschien toch nog meer spanning omdat hij in bekend gebied komt.
Het was in ieder geval een super gezellige dag en we hebben veel nieuwe mensen en honden leren kennen. Hoop dat er snel weer zo'n dag komt.

 Zoran en Dusty

 Zoran en Dusty

Zusje Kira

Zoran en Dusty, met rechts papa Skôn

 Mijn mannen

Dusty
 Dusty voor en Zoran volgt

Zoran komt weer even kijken waar zijn baasjes zijn

 Zoran en Dusty

3 opmerkingen:

  1. Het kwartje is eindelijk gevallen bij me: Damon Draak en Zoran is gewoon een en dezelfde hond. Blond heb je in alle kleuren, zal ik maar zeggen. Leuk jullie ontmoet te hebben en ik ga nu Zoran ook leuk volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goh, het klinkt heel leuk zo'n reunie. A.s. zondag hebben wij de reunie in Wijchen bij Francis. Ben benieuwd wie er allemaal komen van de broertjes en zusjes van Sara. Vanuit Kerkrade naar Zeeland is een aardig eindje rijden, ik snap wel dat Zoran dan toch een beetje misselijk wordt. Sara kan ook niet zo goed tegen autorijden. Ach daar staan ze om bekend toch? Ik wil voor langere reizen wel eens een primatourtje geven. Helpt echt hoor. Maar ik doe het niet te vaak. (Ik heb vroeger bij een dierenarts gewerkt en die zei dat het geen kwaad kon). Wij hoeven zondag maar een klein uurtje. En dan maar kijken of Sara op haar reunie ook zoveel lol heeft als Zoran. Ik denk het wel.
    Groetjes,
    Gerrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te zien heeft Zoran enorm genoten van de reünie!

    Een primatourtje werkt goed inderdaad voor in de auto. Onze Shadow heeft het niet nodig, maar Odin wel.

    BeantwoordenVerwijderen