dinsdag 4 september 2012

Rondje Erenstein

Vanmiddag zijn we lekker een rondje gelopen op Erenstein, we dachten dat het er wel rustig zou zijn, maar we kwamen toch regelmatig mensen met honden tegen. Zodra we mensen aan zagen komen riepen we Zoran naar ons toe. Hij is toch nog steeds heel druk met spelen en de meeste mensen hier vinden dat toch niet zo leuk. Na een onoverzichtelijke bocht stonden we opeens tegenover een vrouw met twee honden, een jack russel en een grotere kruising tussen vanalles en nog wat. Voordat wij de vrouw en honden zagen stond Zoran ineens helemaal stil en nam een houding aan alsof hij elk moment zijn prooi zou gaan bespringen. Vervolgens kwam de vrouw de bocht om en Zoran ging gelijk op de jack russel af. Zijn houding was gelukkig gelijk verandert en hij ging ook alleen maar wat snuffelen. Het jack russeltje had niet zo'n zit in het opdringerige gedoe en na een snauw en een hap droop Zoran af. De grotere hond werd nog even vluchtig besnuffeld en terwijl wij nog met de vrouw stonden te praten bleef Zoran een stukje verder staan kijken waar we bleven.
Zolang andere honden niet als een idioot rondjes gaan rennen kan Zoran ook gewoon rustig blijven en er zijn tegenwoordig gelukkig ook genoeg honden die we zonder tegenstribbelen kunnen passeren.

 Op het verste punt, met mooi uitzicht over het stuwmeer
 




 Zoran en zijn schaduwvriendje.
Toch wel een heel aparte schaduw
Deze gaat denk ik aan de muur komen.
 
En nog een filmpje van onze waterrat.


1 opmerking:

  1. Wauw wat een schitterende foto's! En wat een knappe hond is Zoran, dat hij de stok netjes uit het water haalt!! Zie ik Saartje nog niet doen, maar zwemmen vindt ze wel heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen