donderdag 17 mei 2012

Foto's

Wat een heerlijk weer was het vandaag. Geen wolkje aan de lucht en een aangename temperatuur. Een mooie dag om de camera weer eens een keertje mee te nemen. Vanmiddag tilde Zoran zijn poot weer een keer heel voorzichtig op tijdens het plassen, maar de keren daarna deed hij het weer mooi gehurkt.
Richting het bos lopen we over de parkeerplaats van Gaia Zoo en daar stond het echt helemaal vol vandaag. We lopen er dagelijk overheen, maar dit was toch de eerste echt goede dag van het jaar voor Gaia Zoo. Ondanks dat hij iedereen wil besnuffelen, vind hij het tegenwoordig niet meer zo leuk als er iemand naar hem toe gaat. Een aantal maanden geleden kon iedere vreemde hem nog zonder problemen aaien, maar nu moet je hem echt rustig benaderen en zelfs staat hij alsof hij elk moment wil vluchten. Maar zo door de drukte over de parkeerplaats heen lopen is geen enkel probleem, zolang er maar geen aandacht aan hem geschonken word.
In het bos kan hij heerlijk los rennen en bij een veld springt hij als een jong lammetje door het hoge gras. Hier een paar foto's van vanmiddag.






2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's! Die frons op dat laatste plaatje, geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad mooie foto's weer. Grappig, dat wel of niet optillen van de poot bij het plassen. Onze Shadow doet het ook nog maar half. Vaak plast ie nog hurkend. Ik geloof dat hij al minstens een jaar was voor hij überhaupt een keer zijn poot optilde. En Odin doet het nu al af en toe. Maar vaker nog niet :-)

    BeantwoordenVerwijderen