vrijdag 11 november 2011

AVLS Clubdag

Op zondag 11 september, twee weken geleden, was de AVLS clubdag. We wilden er eigenlijk al rond een uur of 11 aanwezig zijn, maar het was de avond daarvoor erg laat geworden, waardoor we toch liever nog even in bed bleven liggen. Het was dus ongeveer half 1 toen we aankwamen in Zaltbommel. Een flink terrein met allemaal gebouwen, een hele rij auto's en overal liepen Bassets. We vroegen ons dus echt even af of we wel goed zaten, maar toen we een plek aan het zoeken waren om de auto neer te zetten, zagen we toch mensen bij een auto zitten, met drie Saartjes. We waren dus toch op de juiste plek terecht gekomen. Alleen dan zoeken naar meer mensen met Saarloosjes. Groot gebouw, alleen maar Bassets. Dan maar de hoek om, nog steeds Bassets. Nog een hoek om en ja hoor, daar waren de Saartjes. De lezing van Klaas was allang begonnen, maar gelukkig zaten Bertus en Coby, samen met Wajo en Catinka, gewoon buiten. Zoran's broertje Dino was er ook bij en toen het eerste deel van de lezing afgelopen was, kwam Zoran's zusje Kira er ook nog bij. Zoran en Dino begroetten elkaar lekker uitbundig, maar zusje Kira had volgensmij niet zo'n zin in spelen. Wat ons wel opviel is dat beide toch een stuk terughoudender zijn als Zoran. Ook papa Skxf4n was daar en ondanks dat hij Zoran telkens op zijn plaats weer, was Zoran heel erg blij hem weer te zien. Toen Dino weer naar huis ging en Kira weer naar de lezing, zijn wij samen met Bertus en Coby in de kantine gaan zitten en hebben we kennis gemaakt met Andor en zijn baasjes. Andor is de oom van Zoran en qua uiterlijk en bouw vinden we Zoran meer op Andor lijken dan op mama Amber of oom Arko. Ook qua karakter vonden we ze wel behoorlijk op elkaar lijken. Allebei heel open naar iedereen en volgensmij ook allebei echt hyperactief.
Toen Bertus en Coby ook naar huis waren hebben we nog even wat rondgelopen en een nieuwe lijn voor Zoran gekocht. Dino en zoran hadden allebei nog steeds de lijn die ze als puppy mee hadden gekregen. Beide hebben ze op de clubdag een nieuwe lijn gekregen. We zijn Diana, samen met Yugi en Phlox nog tegen gekomen en later ook Esther, met Caine, Sumsi en Bleys. Met iedereen nog even wat bijgepraat en toen zijn we ook weer richting huis gegaan.
Op de heenweg heeft Zoran xe9xe9n keer overgegeven en op de terugweg helemaal niet. Het gaat dus echt al een heel stuk beter.
Thuis was meneer natuurlijk helemaal dood en hebben wij een lekker rustige avond gehad.

Dino en Zoran begroeten elkaar.

Zoran knuffelt met een andere hond en Dino kijkt toe. Weet iemand wie deze hond is? Het baasje had kort, bruin, krullend haar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten