vrijdag 11 november 2011

Zoran en Okami

Vandaag hebben we eindelijk kennis gemaakt met Jennifer en Okami. Okami is xe9xe9n dag jonger als Zoran. Het was de bedoeling al veel eerder te hebben afgesproken, maar het is er tot vandaag nog nooit van gekomen.
Bij de kennismaking was Zoran natuurlijk even opgewekt als altijd. De honden die vlak langs hem liepen waren niet meer zo interessant toen Zoran Okami zag staan. Okami was behoorlijk onderdanig maar nadat we een stukje gelopen hadden, durfde hij Zoran wel een hap te verkopen als hij weer kwam zeuren. Toen ze eindelijk los konden, vlakbij het water, waren ze de hele tijd rondjes aan het rennen. In het begin voornamelijk Zoran achter Okami aan, maar na een tijdje ook andersom. Zoran probeerde Okami mee te lokken naar het water, maar verder dan natte teentjes ging Okami in het begin toch niet.
Na nog een stukje wandelen zijn we weer ergens gestopt langs het water. Zoran vindt het geweldig als je een stok het water in gooit. Dan kan hij hem lekker gaan halen. Voorheen was het altijd zo dat hij hem ging halen, zolang als hij met zijn poten de grond maar kon raken. Deze keer ging hij gelijk een stukje zwemmen. En volgensmij vond hij het heerlijk om te zwemmen, want hij ging de stok iedere keer weer halen. En na enige tijd durfde Okami ook mee het water in. Zelfs zover dat ook hij uiteindelijk moest watertrappelen. En daarna rondjes rennen. Om ons heen, om een boom en door het water, om ons heen, om een boom en door het water. En dat dan een keer of tien.
Het was een hele gezellige dag en we vonden het heel leuk om kennis te maken met Jennifer en Okami. En volgensmij vinden Okami en Zoran elkaar ook wel heel erg leuk.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten