vrijdag 11 november 2011

Zoran terug naar Zeeland

Vandaag zijn we met Zoran naar Zeeland geweest, op bezoek bij Bertus en Coby.
De heenweg begon niet al te best. Een keer overgegeven, maar dat is nog niet zo erg. Vlak voor Eindhoven, kwam het er ook aan de andere kant uit. Bij het eerste tankstation gestopt, Marco met Zoran even over het gras gelopen en ik poetsen. De rest van de reis verliep rustig.
Aangekomen bij Bertus en Coby, was Zoran heel even onzeker bij het naar binnen gaan en het begroeten, maar toen hij de woonkamer (waar de werpkist ook had gestaan) inliep, herkende hij het en liep direct de keuken in naar de waterbak. Daarna was alles goed en bleef hij maar heen en weer lopen tussen Bertus en Coby. We hebben ook kennis gemaakt met de nieuwe pup van Bertus en Coby, Catinka. Pittige tante. Zoran was af en toe iets te ruw, maar Catinka beet goed van zich af. Toen Amber erbij kwam, werd Zoran helemaal gek. Wat was hij blij om zijn moeder weer te zien. Even druk doen en alleen maar willen spelen, maar al snel lag alles toch een dutje te doen.
De terugweg verliep goed. Twee keer over gegeven en flink gekwijld, maar verder was alles goed. Nu wil hij alleen nog maar liggen en slapen.
Zoran en mama Amber
CIMG0033 klein
Even mooi poseren
CIMG0057 klein
Meneer kon zijn ogen niet meer open houden tijdens de terugweg en viel op een nogal aparte manier in slaap
CIMG0094 klein

Geen opmerkingen:

Een reactie posten