zondag 20 november 2011

Wandelen met Nova

Vandaag zijn we met Zoran naar Geleen gereden en van daaruit gelijk door naar Elsloo, waar we samen met René en Liliane en hun Saarloos teef Nova (Bathsheba Nova Una Neshoba) zijn gaan wandelen. Nova is een stuk schuwer als Zoran, maar kwam toch wel af en toe voorzichtig even snuffelen. De twee hebben heerlijk samen rondgerend door het veld en het bos. Zoran gedraagt zich toch heel anders bij haar als dat hij zich gedroeg tijdens het wandelen met Okami.

Nova en Zoran lekker wandelen.

Nova en Zoran rennen

Zoran gaat Nova pakken

Nova

Nova en Zoran poseren


Na het wandelen zijn we nog met René en Liliane mee naar huis gegaan, hebben wat gegeten en naar de hondjes gekeken die lekker stoeiden in de tuin. Zoran begon opeens aan Nova's kont te snuffelen en Nova bleef gelijk stokstijf stil staan. Ik vroeg dus gelijk maar even wanneer Nova loops moest gaan worden, maar Zoran liet ons daarna ook gelijk even zien dat dat niet lang meer zou gaan duren. We hebben ze daarna dus maar even extra goed in de gaten gehouden.
Na het eten en kletsen zijn we nog een stuk gaan wandelen door het door Natuurmonumenten aangelegde natuurgebied dat het Hof van Limburg wordt genoemd. Dit ligt bij René en Liliane om de hoek en is een heel mooi, jong stuk natuur. De hondjes hebben nog even lekker los mogen rennen en hebben zich volgensmij prima vermaakt. Zoran ging thuis in ieder geval gelijk liggen en deed zijn oogjes dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten