vrijdag 11 november 2011

Zoran naar de dierenarts

Vandaag moest Zoran weer naar de dierenarts. Dit keer hadden we eigen snoepjes meegenomen als beloning, want van de snoepjes die hij van de dierenarts had gekregen heeft hij toch lekkere winden gelaten. Die roken niet bepaald naar rozen! Bij de dierenarts was alles super. Meneer was te gefixeerd op de snoepjes om ook maar iets van de spuitjes te voelen.
In de wachtkamer zaten ook mensen met een Hollandse herder van 11 weken. Een reutje, maar half zo groot als Zoran en een veel kalmer karakter. Hij bleef redelijk rustig toen Zoran binnen kwam en was ook veel rustiger in het spelen. Zoran springt er alleen maar bovenop en slaat met zijn poten, wat soms toch wel erg vervelend is.
In ieder geval; het ging dus allemaal goed bij de dierenarts en Zoran mocht ook nog op de weegschaal. Nouja, hij ging er zelf op staan toen hij naar de waterbak liep, dus op de weg terug heb ik hem even laten zitten op de weegschaal. Door zijn kwispelende staart bleven de getallen maar heen en weer springen, maar toen hij eindelijk rustig was, bleef de weegschaal staan op 13,

Geen opmerkingen:

Een reactie posten