vrijdag 11 november 2011

Foto

Zoran's nieuwste en oudste speeltje. Deze foto is van zaterdag 8 oktober.
We zijn naar de ikea geweest omdat we een tafeltje nodig haddenvor een nieuwe bewoner, Een collega dierverzorger, noem ze nog altijd zo, ondanks dat we beide/allen niet meer werkzaam zijn op het bedrijf waar we echt collega's waren, deze collega werkt tegenwoordig als brandbeveiliger. Hij moet bij bouwwerkzaamheden aanwezig zijn en observeren of alles veilig gebeurt. Hiervoor is hij 6 weken (ondertussen alleen nog de komende vier weken) in Rotterdam en waar hij daarna heen moet is nog niet duidelijk. Hij gaat dus constant heen en weer door Nederland en Duitsland en krijgt dan ook onderdak vanuit het bedrijf waarvoor hij werkt. Hierdoor werdt het dus erg moeilijk om fatsoenlijk te kunnen zorgen voor zijn slang (tijgerpython) en daarom heeft hij aan ons gevraagd of wij haar op zouden kunnen vangen. Als hij een keer besluit een andere baan te zoeken en dan een vaste verblijfplaats heeft, dan kan hij zijn slang gewoon weer terug krijgen, maar tot die tijd, heeft hij liever dat ze bij ons blijft. Aangezien we geen fatsoenlijke plek hadden om haar terrarium neer te zetten, hadden we het even op de grond neer gezet op een kamer boven, waarop ook onze eigen boompython staat.
Daarna zijn we dus naar de ikea gereden om een tafeltje te halen. Aangezien Zoran zijn vorige knuffeltjes (een rat en een nijlpaard) gesloopt had, was ik stiekem al aan het kijken naar een nieuw knuffeltje, maar Marco ziet dat nooit zo zitten. 'Hij maakt het toch weer kapot'. En dat is uiteindelijk ook wel zo, maar tot die tijd heeft hij wel wat te doen. Nadat we het kinder en knuffelgedeelte gepasseerd waren, gingen we toch zonder knuffel naar de kassa, maar.. bij de kassa heb je ook nog allemaal van die leuke bakken staan en daarin lag dus een leuke voetbal knuffel.
Na een week leeft de knuffel nog altijd en onderstaande foto laat Zoran zien, samen met zijn nieuwe voetbal en het knuffeltje dat hij nog van Bertus en Coby mee heeft gekregen (waar we heel zuinig mee zijn).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten