vrijdag 11 november 2011

Wandelen met Zoran en Ayco

Vanwege het voorval van maandag en omdat het nog niet zo goed gaat tussen Zoran en Ayco, hadden we besloten om donderdagavond te gaan wandelen met Marco's broertje, zijn vriendin en hun hond Ayco. Op rechtere en open stukken loopt Zoran gewoon los mee, maar op stukken waar ik geen zicht heb op wat er aan komt, neem ik hem weer aan de riem. Hij wil nogal graag op andere honden af en niet iedereen en niet iedere hond vind zo'n drukke pup leuk.
Toen we even stopte bij een bankje aan het water, kwamen er net een man en vrouw aan met een 5 maanden oude australian shepard. Ze hebben even lekker rond gerend en in het water gesprongen en toen die andere mensen weg waren hebben wij nog even met Zoran bij het water gespeeld. We gooiden telkens een stok in het water en dan ging Zoran hem halen. Een keer was hij iets te enthousiast en kwam niet meer aan de grond. Heel even watertrappelen en daarna sprong hij weer net zo vrolijk he water in om de stok te gaan halen.
Na het wandelen stapte hij zonder problemen de auto in, waarschijnlijk omdat hij zo moe was, want normaal doet hij toch nog altijd moeilijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten