vrijdag 11 november 2011

Puppycursus

Puppycursus is tot nu toe niet echt opgeschoten. De eerste les zou zijn op 11 juni, maar dit ging voor ons niet lukken in verband met Pinkpop waar we heen zouen gaan. De tweede les op 18 juni waren we er wel, maar omdat zoveel mensen af hadden gezegt vanwege de regen (het miezerde een beetje) werd er alleen even wat gespeeld. De groep zou opgesplitst gaan worden en dan zouden wij op 2 juli om half 11 daar moeten zijn. Zo gezegt zo gedaan, alleen niemand daar. Nou had ze schijnbaar mijn voicemail ingesproken en toen we weer thuis waren zag ik dat ze vlak van tevoren nog gemaild had dat de les van half 11 niet door zou gaan vanwege weer mensen die afgezegt hadden.
We waren toch eigenlijk wel een beetje kwaad en wilden eigenlijk ons geld terugvragen en maar wat anders zoeken. Uiteindelijk hebben we toch maar besloten het nog een keer te proberen. Alleen nu niet bij de puppycursus op zaterdagochtend, maar bij de jonge honden cursus op maandagavond.
Dit had ze zelf voorgesteld omdat Zoran al super reageert op commando's, maar gewoon te druk en te groot is voor de honden bij de puppycursus. Bij de puppycursus zou hij meer de basiscommando's leren, hoe hij moet spelen met zijn eigen speeltjes en dat hij zich laat borstelen. Bij de jonge hondencursus gaat het meer om alles rondom het wandelen. Het lopen aan de riem, meelopen zonder riem, het komen in het bijzijn van andere honden.
We zullen morgen wel kijken hoe het gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten